SEO en website positionering

De echte basisprincipes van SEO en website positionering

Website-eigenaren zijn nog steeds in de war door de basis SEO-tips waarover ze de hele tijd lezen, maar aangezien ik een consultant ben op het gebied van zoekmachineoptimalisatie, zie ik dit probleem de hele tijd.

Webmasters hebben wel eens gehoord van de term SEO, of zoekmachine optimalisatie. Wat betekent het? Hoe kan het nuttig zijn voor mijn website?

Zoekmachine optimalisatie kan tienduizenden bezoekers per maand naar uw website brengen, en de meesten van hen zullen gratis zijn. Dit komt omdat zoekmachines de belangrijkste navigatiemethode zijn voor bijna alle Internet gebruikers. Als iemand naar uw naam zoekt in Google, of Yahoo, of MSN, bent u nergens te vinden. Als ze zoeken naar uw website in Google, zou je begraven worden op pagina 21 van de zoekresultaten.

Zoekmachine optimalisatie betekent dat u uw website zo afstemt dat zoekmachines hem gemakkelijk kunnen scannen en correct indexeren. Het omvat een reeks stappen zoals het optimaliseren van de interne (on-page) SEO factoren, en vervolgens als u bepaalde principes toepast op de website en externe (off-page) SEO factoren, kunt u de ranking van uw website verbeteren.

SEO is geen raketwetenschap. Het kost wel wat moeite en tijd, maar het is niet zo moeilijk als het lijkt.

Als u meer wilt weten over Zoekmachine Optimalisatie en hoe het uw website en bedrijf kan helpen, bezoek dan onze website.

Let op: Het maken van artikelen en nieuwssites is slechts een van de vele elementen van uw SEO-strategie.

Uw website is een troef. Het betekent dat u tijd en geld hebt besteed aan het bouwen van een geweldige site met veel interessante inhoud, en het idee is om bezoekers uw site te laten verkennen en te laten weten dat deze heeft wat ze zoeken. Om dit te doen, moet u ervoor zorgen dat uw site doorzoekbare trefwoorden en belangrijke inhoud bevat. En als uw site door zoekmachines is gesandboxed, is het belangrijk dat u de laatste rankings krijgt en dan de concurrentie van andere websites verslaat.

Zorg ervoor dat u de volgende off-page SEO-factoren maandelijks controleert:

1. Backlinks -Zorg ervoor dat uw website een kwalitatief hoogstaand netwerk van backlinks heeft, met de hoogste kwaliteit afkomstig van gezaghebbende websites. Er zijn verschillende manieren om deze backlinks te verkrijgen – handmatig, professioneel, of zelfs via een backlinks netwerk. Als uw website professioneel is en er ook zo uitziet, kunt u de Google PageRank controleren.

2. Unieke en kwalitatieve inhoud -Google, en de andere zoekmachines zien graag originele inhoud die constant wordt bijgewerkt en waarde biedt aan de lezers. Blog posts op uw website moeten origineel zijn en ontworpen om bezoekers aan te spreken, niet alleen zoekmachines.

3. Kwaliteit Inkomende Links -Het oude adagium dat ‘content is king’ geldt nog steeds voor websites die hoge zoekmachine rankings hebben. Backlinks, of inkomende links, zijn erg belangrijk in de zoekmachine algoritmes. Het is vooral belangrijk als de inhoud op uw site nieuw is en weinig of geen andere sites heeft die ernaar teruglinken.

 

 

Zorg ervoor dat de inkomende links afkomstig zijn van relevante sites met een hoge PageRank. U moet vooral voorzichtig zijn met inkomende links van nieuwe websites die weinig of geen andere sites hebben die ernaar teruglinken.

4. Stop met indexeren van eerdere updates -Als uw website een tijdje offline is geweest, zorg er dan voor dat u alle verouderde webpagina’s en directories van de server verwijdert. Google zal dan deze webpagina’s uit zijn index verwijderen, als hij ze al ge├»ndexeerd heeft.

5. XML-sitemaps -Het is belangrijk dat u regelmatig een sitemap voor uw website aanmaakt en deze sitemap vervolgens bij Google indient. De sitemap zal de zoekmachine helpen om regelmatig updates naar zijn crawlers te sturen, en zal u helpen om zoekmachine verkeer te ontvangen voor uw verschillende webpagina’s. De link naar de sitemap op uw website is ook de link die bezoekers zullen zien wanneer ze Google’s zoekmachine gebruiken om informatie te vinden.

6. On Page SEO Analyse -Het hebben van uw website trefwoord analyse gedaan is een andere manier waarop u kunt stimuleren uw SEO rankings. Trefwoorden zijn belangrijk bij het optimaliseren van uw website, omdat de zoekmachine robots en / of spiders zullen identificeren waar de site over gaat. Een goede SEO analyse zal u een goed idee geven van hoe uw zoekwoorden moeten worden gebruikt in uw site. Als deze zoekwoorden wat algemener zouden moeten zijn, overweeg dan om uw zoekwoorden aan te passen.

7. Ga door met inhoud en backlinking -Uw website zal niet van de ene op de andere dag hoog scoren in de zoekmachines. Je moet geduldig zijn. Succes komt niet van de ene op de andere dag. Als u de dingen hebt gedaan die ik hierboven heb aanbevolen, zou u uw Zoekmachine Optimalisatie (SEO) en Internet marketing rangschikking al sterk moeten hebben verbeterd. Er is geen magische formule die u automatisch verzekert van een hoge Google zoekmachine ranking resultaat.