Moet ik een tweedehandse auto kopen op een veiling?

Veel mensen staan te aarzelen om een tweedehandsauto op een veiling te kopen, maar er zijn goede redenen om dat te doen.

Als gevolg hiervan gaan de meeste mensen uiteindelijk alleen maar naar autoveilingen, maar vinden zichzelf uiteindelijk teleurgesteld omdat er niet veel goede deals beschikbaar zijn.

Veel autokopers realiseren zich niet dat auto’s vaak net na een veiling worden verkocht omdat autohandelaars die de auto niet willen verkopen of kopen, niet de nodige inlichtingen inwinnen.

Het krijgen van informatie over waar de auto veilingen te vinden en hoe je preparedto krijgen van de beste deals is de sleutel tot het krijgen van een goede deal.

Hoe vind je de informatie:

Als u een auto te kopen van een veiling die u zult willen acar veilingen guidegin om te begrijpen wat te verwachten en waar ze naartoe gaan. Enkele goede gidsen zijn:

Bovenstaande zijn 3 uitstekende gidsen die u kunt raadplegen voordat u naar een veiling gaat.

Als u weet welk type auto u wilt voordat u naar de veiling gaat, heeft u de gids niet nodig, omdat deze u niet vertelt welk model u wilt. Sommige goede gidsen zullen u vertellen welk type auto u ongeveer wilt hebben in welke prijsklasse u zoekt. Let op: ga voor auto’s die gebruikt zijn voor een lage prijs, zodat u geen kortere weg neemt en uiteindelijk te veel betaalt voor de auto die u wilt.

 

 

Als u niet weet veel over auto’s: de beste optie voor u is het gebruik van een online gebruikte auto uitgebreide garantie concurrentie platform als deze kunt u auto’s selecteren uit vrijwel elke locatie en lees recensies van eerdere kopers. Als u niemand kent, vraag dan een persoonlijke aanbeveling van vrienden of familieleden, maar wees nooit op uw hoede voor onjuiste informatie.

2. Onderhandse verkoop (veiling) Kosten en besparingen

Als u dapper genoeg bent, kunt u proberen uw auto rechtstreeks van de eigenaar te kopen. Dit betekent veel huiswerk voor u, maar de kans op het vinden van een koopje is vrij goed. De kosten verbonden aan deze methode zijn echter niet maar zijn hoog. Het kopen van een auto van een particuliere verkoop kan zeker een gok zijn. De volgende idee├źn kunnen van grote hulp zijn bij het nemen van deze weg:

Kopen van een particuliere verkoper:

Het onderzoeksgedeelte: Voordat je een auto koopt van een particuliere verkoper heb je hem een eerlijk idee gegeven van wat je auto waard is. Dit wordt gedaan door middel van onderzoeksrapporten, alsmede de prijsstelling door andere dealers en verkopers met behulp van de classifieds. Als een ruwe meter zorg ervoor dat de auto die u op zoek bent om te kopen is over het algemeen ongeveer een tot twee jaar oud en is in goede staat. Deze auto’s worden vaak verkocht tussen mensen die willen overstappen op een nieuwe auto.

Ook door onderzoek zult u een goed idee hebben van de marktwaarde van uw auto en dus van het bedrag dat van u wordt verwacht.

Het volgende deel: Nadat je je huiswerk hebt gedaan krijg je de lijst van andere auto’s op de markt die nu je speelterrein wordt. Dit is waar je zal moeten proefrijden uw auto en ook de prijs te onderhandelen met de verkoper.

De speeltuin tactiek: Wees vriendelijk en meegaand. Verkopers zijn zich bewust van alle aspecten van het kopen van een auto zoals de prijs, staat, model enz. Je moet dus vriendelijk en meegaand zijn om goed geaccepteerd te worden.

Onderhandelen en de Speelplaats-tactiek gebruiken:

Kopen bij een particuliere verkoper betekent dat u niet veel opties hebt wat auto’s betreft. Er zijn maar een paar auto’s om uit te kiezen en ze zijn allemaal nieuw of gebruikt. Maar dit betekent niet dat u weinig belang moet hechten aan de autoprijzen, want bij het kopen bij een dealer zult u met veel meer opties te maken kunnen krijgen.

De volgende stap: Zodra u een dealer die je het uiterlijk van hebt geselecteerd, erachter te komen hoeveel de auto kost in de markt. Zoek naar het bedrag in kwestie met behulp van verschillende bronnen zoals de krant, het internet, en andere zakelijke tijdschriften en ook gebruik maken van de werkelijke factuur sneak tarieven. Houd in gedachten niet om de prijzen die zijn verhoogd of verdisconteerd op te nemen. Bereken de totale kosten van de auto en voeg in andere kosten zoals belastingen en toeslagen.

De volgende stap: Ga aan de kant van de weg zitten, weg van de drukke hoofdweg van de stad. Ga op internet op zoek naar een tweedehands autodealer in de buurt.

De volgende stap: Maak een lijst van alle vragen die je aan de autodealer moet stellen, veel vragen zijn vrij direct, maar er zijn er ook die dat niet zijn.

Deze paar dingen gecombineerd met een beetje hulp van uw geest zal u de richting van de auto die u wilt kopen, en alle andere noodzakelijke documenten die u hebt om zo’n actie te ondersteunen.

De auto: Nadat u de marktprijs van de auto hebt gecontroleerd, probeert u uit te zoeken waar u een gloednieuwe auto kunt kopen van het model dat uw voorkeur geniet.