10 manieren om de ernstige complicaties van hoge bloeddruk te vermijden

Velen van ons hebben het alarm al horen loeien bij een hartaanval en velen van ons hebben het persoonlijk meegemaakt in het ziekenhuis. Wij zijn ons dus veel meer bewust geworden van hoge bloeddruk en de vele ernstige complicaties die daaruit kunnen voortvloeien.

Hier zijn tien manieren die in overweging kunnen worden genomen om de risico’s van het ontwikkelen van hoge bloeddruk en de ernstige complicaties die het kan veroorzaken te helpen minimaliseren.

1.Stop met roken:

Er is veel controverse over de invloed van roken op hoge bloeddruk. De Amerikaanse Surgeon General stelt echter dat roken geen hoge bloeddruk veroorzaakt en dat het bekend is dat roken de hartslag en de bloeddruk vertraagt. Dus als u rookt, wees u hiervan bewust en stop ermee. Ook wordt geadviseerd te stoppen met het roken van sigaretten.

2.Eet gezond:

Eet gezond en er is een groot verschil tussen gezond zijn en slank zijn. Overgewicht verhoogt de kans op een hoge bloeddruk. Eet de dagelijks aanbevolen hoeveelheid fruit en groenten door elke dag ten minste vijf porties fruit en ten minste drie porties groenten te eten. Dit zorgt ervoor dat uw hart wordt voorzien van zuurstof en een groot aantal andere voedingsstoffen.

3. Overgewicht kwijtraken:

idealiter een gezond gewicht bereiken. Overgewicht vormt een grote belasting voor vrijwel elk systeem in het lichaam en daarom is het belangrijk uw gewicht te beheersen. Dit kan worden bereikt door ervoor te zorgen dat u dagelijks een aanbevolen hoeveelheid lichaamsbeweging krijgt. Hoe langer u actief kunt blijven, hoe beter. Zoek een training van een uur of een half uur van geleidelijk toenemende activiteit en kijk of u dit een maand kunt volhouden. Dit is een goed moment om een routine voor rek- en strekoefeningen en opwarmingsoefeningen te ontwikkelen die kunnen helpen spierverrekkingen en krampen te voorkomen.

 

 

 

4. Denk positief:

hoewel dagelijkse stress een bekende oorzaak van hoge bloeddruk kan zijn, kunt u het ook beschouwen als een trigger voor een vroege opsporing en behandeling. Wanneer u aan een kalme, rustige en positieve omgeving kunt denken, zou dat uw bloeddrukpercentage ten goede komen. Hoewel dit moeilijk zou zijn in de stad omgeving beangstigend als het kan zijn fysiek veeleisend, stel je energie uw stemming door het omarmen van iemand die je het warmste gevoel van tevredenheid en welzijn. Dit zou een uitstekende manier zijn om je dag te beginnen.

5.Oefening:

wat je ook nastreeft, het is beter er vroeg aan te werken. Wacht niet tot het meest beproevende punt en groepen van werknemers om jezelf te forceren. Plan uw oefenruimte uit met ruimte voor ontspanning en eventueel zelfs een kleine TV. Uw oefenruimte moet binnen handbereik zijn, bij voorkeur in of nabij winkelgebied. Welke tijd u ook neemt, u moet onmiddellijk terugkomen en nieuwe energie opdoen.

6. resonantie met de natuur:

tijd doorbrengen in de natuur is een van de beste manieren om je gezondheid op te krikken. Ga voor meditatie, dagelijkse wandelingen, kruiden thee, luisteren naar kunst, alles wat zal maken u zich tevreden voelt.

7. Blijf een half uur per nacht in bed: wat huishoudelijk werk doen is een geweldige manier om nieuwe energie op te doen en te revitaliseren.

8. Uitslapen tegen 22 uur: een goede nachtrust is essentieel om nieuwe energie op te doen en op te warmen.

9. Vergeving: houd niet vast aan woede, haat of stress; wees in plaats daarvan de verandering die je wilt zien in je relaties.

10. Het losmaken van de tong: De actie van het losmaken van de tong is vergelijkbaar met het losmaken van de keel voor het spreken. Stress en woede kunnen u op verschillende manieren beïnvloeden. Leer u te ontspannen als u spreekt.

11. Schreeuwen: schreeuwen is vergelijkbaar met schreeuwen, omdat het in beide gevallen gaat om ongecontroleerde emoties. geleerd van yoga, richt het zich op het richten van energie, focus en meer op je gekozen pad.

12. stepping back: geleerd van yoga, het richt zich op het hervinden van evenwicht in je lichaam, geest en ziel. Het helpt bij het herstellen van je diepgewortelde ziel naar zijn plaats.

13. je tenen aanraken: als je je tenen aanraakt, laat je niet alleen de spanning in je rugspieren los, maar ook het gewicht van het lichaam in het algemeen. Deze techniek is een prachtig bewijs van de kracht van yoga.

14. baden: neem een bad in een bad met veel warm water. Het zou helpen bij het reinigen van de toxines geaccumuleerd op je lichaam met gemak.

15. massage: het is de meest voorkomende techniek, iedereen wil zijn gezondheid masseren. Het kan veel voordelen voor de gezondheid, zoals helpen om de bloedsomloop te verhogen, de bloedsomloop te verbeteren, stress te verminderen, de bloeddruk te verlagen en nog veel meer.

16. meditatie: de studie van de geest is de sleutel tot het bereiken van een hogere mentale capaciteit, die Hence kan brengen tot het herkennen van stress en het kanaliseren van de energie in de juiste richting, in plaats van geblokkeerd te blijven zoals voorheen.